de mine numa’ de bine

Da, și eu aș vrea să știu cine sunt cu adevărat. Poate un prinț arab, poate un bogătan rus, cert e că în prezent mă găsesc sub formă de salariat român.

Unii îmi zic om de nădejde, bun la toate, supranumit şi Country Manager IT (lucrez în comunicare). Calc, spăl, gătesc şi fac tot ce omul modern a învăţat de la femeia premodernă.

Am vrut să scriu şi iată că m-am apucat. Despre mine, despre lume şi despre lucrurile de care mă lovesc zilnic.

Sunt din București, am 31 de ani și de când mă știu am avut destul de multe de întrebat și de zis. Marele meu noroc a fost că am avut oameni în jurul meu care să mă și asculte. În generală eram băgat la înaintare de colegi pentru că știam cum să pun cuvintele în propoziție astfel încât pedeapsa să fie mai blândă sau să ni se facă voia. Liceul m-a găsit cu talente artistice și literare așa că m-am jucat puțin de-a scrisul prin revista liceului și de-a actoria pe scena sălii de spectacol. Nu am scăpat de interpretarea plugușorului și de barba de moș pe care am purtat-o 3 ani din cei 4 petrecuți în Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu.

După ce lumea credea că voi da la jurnalism, filologie sau litere, i-am distrus visele și am ales facultate de Cibernetică din ASE. Soarta nu s-a lăsat cu una cu două și din anul 2 am intrat în ong-ul VIP (Voluntari pentru Idei si Proiecte), pentru că eram o persoană foarte importantă și pentru că acolo găseam altele la fel. Și așa am învățat ce e ăla PR și ce e aia muncă de echipă, ce înseamnă să strângi fonduri, să raportezi, să ai satisfacția muncii, să fii manager de proiect, dar mai ales să fii voluntar.

Așadar am absolvit Cibernetica pe secție de statistică și prin prisma gurii care nu-mi mai tace și a pornirilor de scriitor ratat am ajuns să lucrez în relații publice.

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s