Vreau să fiu milionar!

La începutul acestui an am decis că trebuie să devin milionar. Și cum loto e praf în ochi am ales să scot la licitație piticii din cap și să mă înscriu la Vrei să fii milionar. Pe 1 mă adun după petrecere, sun și .. sun și sun și după 10 apeluri care se încheie fatidic cu mesajul failed pe ecran renunț. Pe 5 reiau telefoanele și de data aceasta îmi răspunde Ianțu voios urându-mi bun venit la concurs. Ascult, răspund și greșesc. Nu-i nimic zic, formez din nou, ascult din nou, răspund corect și mi se comunică viteza răspunsului: 0,401 secunde.

Surâd împăcat știind că, în conformitate cu regulamentul concursului, răspunsuri sub 0,2 secunde nu se acceptă și, drept urmare, aș avea o mică șansă să mă aflu în top 80 răspunsuri, așa cum se cere ca să treci în următoarea fază. Primele 80 de numere selectate urmau să fie postate pe site-ul concursului. Zilele trecute accesez într-un suflet pagina cu pricina, la fel cum se înfige copilul în borcanul cu jeleuri și mă opresc ca atunci când jeleurile sunt lipsă, pentru că primii 80 de timpi începeau de la 0,201133 și se încheiau la 0,228640. Plecând de la această distribuție a răspunsurilor eu aș fi undeva între 500 și 600. Cool zic, o grămadă de lume în țara asta hotărâtă să facă treabă cu mintea.

Mă resemnez pentru că urmează înscrierile pentru episodul 2.

În această seară apuc telefonul soției, care a fost înzestrat cu butoane și nu cu platfus pe ecran cum e ifonul. Formez, pun pe speaker, ascult întrebarea, răspund instant la încheierea ultimei variante de răspuns, mi se confirmă că este corect și apoi aud timpul de răspuns: 0,160. Mă uit la frumoasa mea soție cu aceiași ochi pe care îi are Agnes în Despicable Me pentru că realizez că am răspuns sub 0,2 secunde și, conform regulamentului, sunt în situația în care cumva, fraudez sistemul și nu sunt așadar eligibil.

Vasăzică, când prea încet, când prea repede.

Cum să facem să fie bine?

4 gânduri despre “Vreau să fiu milionar!

   1. Cristi

    Totul e o chestie de noroc …nu are legatura cu cultura generala. Eu tot sun ….acum de pe 4 numere diferite si cel mai bun timp scos a fost 0.256…, bineinteles unele sub 0.2

    Asta e…mai incercam

   2. Frustrarea este maxima. Dupa ce am scris postul de mai sus am reusit sa ma incadrez in primii 80 pentru episooadele 2 si 3, insa cred ca am raspuns greu la intrebarile robotului cand m-au sunat. Acum sunt aproape sigur cand am vazut timpii celor care merg in platou la episodul 1, care sunt sub 0,15 secunde. In dimineata asta am sunat din nou, pentru episodul 5, si am raspuns in 0,0043. Deci nu sunt eligibil, sigur am fraudat :))). Deh, asta e regulamentul. Mergem mai departe.

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s