De ce mergi la mall?

Ei bine da, pe lângă alte metehne grave ale mele, cum ar fi bârfa și cititul tabloidelor, iată că merg la mall. Șoc și groază pe aleea liceului absolvit, poza mea fiind dată jos de pe the hall of fame.

Da, merg la mall pentru că mi se pare singurul loc decent unde poți să-ți cumperi țoale sau să vezi un film neîmprumutat. Ai toate magazinele la grămadă la fel ca mașinile la salonul auto. Pentru bărbații care funcționează pe principiul văzut, plăcut, cumpărat e ideal, iar pentru femei e la fel. Acest mic univers le oferă locul ideal unde să contemple haina în raft și pe umeraș, să o probeze, să o admire cum îi vine în oglindă, să facă la fel cu toate celelalte 8 țoale alese din primul magazin în care a intrat și tot așa. Este foarte posibil ca în momentul în care bărbatul a terminat deja de vizitat ultimul magazin, femeia să fie abia la al doilea .. produs probat.

Pe de altă parte detest la mall faptul că, în ciuda a 2.000 de locuri de parcare, mulți se vor înghesui  cu 4 mașini pe 3 locuri destinate persoanelor cu handicap pentru a fi în buza intrării, pentru că acolo văd retarzii care nu au luat bacul hlizindu-se ca niște babuini rași pe creier și pentru că prețurile arată cât de neam prost sunt comercianții și cât de fraieri sunt cumpărătorii. Cu alte cuvinte, mall-ul este o altă invenție minunată pe care omul o mânjește cu multă dăruire.

Bag de seamă că am mai multe motive să nu merg la mall, decât să merg.

P.S. m-am chinuit mai bine de 5 minute să găsesc videoclipul original, dar numai labe triste, presupun încărcate de niște moliști retarzi

Reclame

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s