Horoscop #4

Berbec

Acum că ți-ai luat mașină te bate gândul să devii eco. Conștientizezi responsabilitatea ce îți apasă pe cei 4 umeri și ai vrea o bicicletă. Acu’ să te vedem cum dai la pedale.

Taur

Tocilăria unde îți ascuți de obicei coarnele s-a închis. Criza a răpus-o și pe ea. Nu îți rămâne decât să apelezi la rac să-ți ascută coarnele.

Gemeni

După episodul de la Mamaia v-ați propus să mergeți la ski în Austria, dar nu avem prea multe oferte low-cost până acolo, așa că chitroși cum sunteți ați dat să mergeți în Poiană. De 3 zile sunteți în trafic pe DN1.

Rac

Politicul este în conjunctură cu economicul așa că vă pică bine la portofel. Posibil să vă revedeți cu un prieten vechi și să va dea și niste bani, ca să iasă predicția bine.

Leu

La supermarketul din savană ai găsit pliciul STF 4300, care se atașează la coadă pentru a ține eficient muștele departe. Nu doar că nu funcționează dar te-ai umplut de răni pe spinare. Mâine musai să trimiți elefanții de la OPC peste ei.

Fecioară

Ai descoperit o nouă sală unde vrei să-ți ții kilogramele sub control. Nu-ți face griji, că la cât bagi în tine, poți să și pedalezi în timpul mesei că nu mai ai scăpare.

Balanță

Tânjești la vara care tocmai a trecut. Uite-te la Neti să vezi ce horoscop tare are pentru tine. Îți vine să crăpi televizorul nu alta.

Scorpion

Săptămâna asta e de căcat. Eu zic să nu mai ieși din casă ca să nu riști. Dacă o să joci la loto vei pierde, mâncarea are gust nașpa, patul ți se va părea incomod în fiecare noapte, hainele nu te vor mai încăpea și balenele vor muri pe capete. Trezește-te și marș la muncă.

Săgetator

Ai renunțat la gândurile negre și le-ai îmbrățișat pe cele albe. Dumnezeu știe ce înseamnă asta că eu sigur nu. A, s-ar putea să știe Neti. NOOOT.

Capricorn

O să ajungi să mănânci frunze. Ești evacuat din apartamentul tău drag. Femeia te-a părăsit. La job te paște remanierea. E cazul să emigrezi de la vest la est.

Vărsător

Te-ai văzut vedetă și ai fost și tu la Vrei să fii milionar. Nu doar că ai răspuns greșit la prima întrebare, dar cât de prost să fii să nu știi că Neti Sandu e vraci.

Pești

Ajunși în ceruri nu reușiți să vă aclimatizați. Vă treziți transpirați în fiecare dimineață suspinând. Astrele vă pregătesc o surpriză. Au făcut chetă și v-au cumpărat o oală mare de cazarmă pe post de acvariu.

Anunțuri

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s