N-ai cu cine

Noi, oamenii din UniCredit, suntem dedicati sa aducem un plus de valoare clientilor nostri.”  Plus valoare, adică o cruce pe mormânt după ce faci atac de nervi.

Azi am ales să fac o mișcare foarte proastă. Eram cu soția la o sucursală UniCredit și vroiam să ne alimentăm un card de debit. Intrăm în bancă, dăm să mergem la ghișeu, unde nu era nimeni, și în holul de intrare vedem un aparat mare, nou și frumos, unde tanti de la casierie îi explica unei persoane cum să facă banking automatikum.

Eu zic, tiiii iată că au introdus și băieții aiștia ATM-uri care nu doar dau bani ci îi și iau, ca să nu stai coadă la ghișeu și să înjuri babele care confundă bancnotele de 5 lei cu alea de 50. Îi zic fericit jumătății mai arătoase din familie să facem treaba la bancomat că e mai cool așa. Zis și făcut, depunem banii și plecăm fericiți.

Nu ne imaginam ce urmează.

Pe seară mergem să băgăm benzină (hehe ce vremuri când era 3 lei litrul). Intru încrezător, întind cardul și … fonduri insuficiente. Deja începe să-mi încolțească suspiciunea în minte că UniCredit se pișă pe mine la apus de soare. O rog pe tanti să mai încerce o dată și rezultatul este același. Norocul meu că mai am niște card prin portofel, că doar ză plastic iz fantastik.

Sună soția la info line și duduia îi comunică pe o voce caldă și duioasă că nu e recomandabil să depui la aparat că apar banii în cont abia luni. CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Cum căcat luni. Dacă vreau seif îmi fac în casă, nu depun la aparatul curului. Adică prostul satului, je, crede că aparatul scutește omul de griji, dar el mai mult trage belele pe capul tău. Adică baniiii meeeeeei, pac pac, he he he, stau blocați la voi, că la mine nu stăteau bine.

Cum, cum, cum să gândești atât de redus, îngust, neînsemnat, înapoi în timp și segmentat încât să folosești tehnologia să complici un lucru, în loc să-l simplifici.

Felicitări UniCredit, poți să-ți dai foc!!! Așe e și în alte părți, portarii fac implementarea tehnologiei în bănci?

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s