Sexul, ultima frontieră

De la început trebuie să ne amintim că o bună parte din tot divertismentul de doi lei de la TV este importat şi nu autohton.

Argentinienii de la omologul local al lui Dansez pentru tine, adica Bailando, au ajuns să servească sexul pe sticlă. În cadrul unei probe care se numeşte Strep Dance, care e clar că nu anunţă discursuri pe teme culturale, fetele şi băieţii îşi arată tot ce le-a lăsat natura mai ascuns pe corp. De altfel, conform google, înţeleg că fetele sunt profesioniste.

Ultima ispravă este aceasta, unde fata ne arată tot părul de pe corp.

Dacă vreţi să faceţi măsurători aveţi aici cu încetinitorul.

Cea de mai jos s-a încheiat naşpa pentru că linsul de la final nu fusese agreat anterior. Pe prezentator îl apucă pandaliile, probabil pentru că nu a fost el cel cu limba pe pieptul ăleia.

Aşa că să nu ne mirăm dacă la noi mai scapă câte-o ţâţă săltăreaţă din sutienu’ neîncăpător sau se arată la faţă vreun sfârc nebunatic prin tricoul ud leaoarcă. La ei te uiţi direct la hard core.

Reclame

6 gânduri despre “Sexul, ultima frontieră

  1. LOL ! Touche ! In general, mai serios vorbind, incerc sa fiu eu cel platit, dar mi s-a intamplat sa platesc si eu. Nu e neaparat vorba de bani sau bunuri materiale, poate sa fie si nervi, energie/efort, sau alte consecinte.

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s