Horoscop #3

Berbec

Ai decis să îți cumperi mașină că doar nu ești mai prost decât alți berbeci. Cu toate astea nu ai comandat modelul special pentru șoferi cu patru picioare.

Taur

Racul ți-a făcut programare la pedichiură ca un prieten bun ce ți-e.  Nu te-ai dus pregătit însă, credeai că o să te coste mai puțin, că doar ai două unghii pe copită. Până la urmă ți-au cerut extra pentru suplimentul de flex. Niște țărani fatăăă.

Gemeni

Vă ofticați nevoie mare pentru că e septembrie și ați luat bilete la Mamaia prin litoralul pentru toți.  Nu l-ați crezut pe scorpion că e pustiu pe acolo, iar acum faceți plajă la bec. Busu vă mai dă speranță însă.

Rac

În drumul tău spre cunoaștere te-ai oprit la cărțile din seria Tarzan și nu înțelegi cum o ființă se poate urca pe liane când la tine orice prinzi în clești se face franjuri.

Leu

Ești la coadă la coafor și te umflă râsul de la conversația fecioarei și a balanței. Fetele astea chiar nu înțeleg că Charlie nu mai joacă în Two and a half men.

Fecioară

După coafor ai ținut musai să mănânci prăjitura aia din vitrina cofetăriei de pe colț. Acum te-ai urcat pe cântar și ai cu 200 de grame în plus. Ești din nou o vacă grasă!!!

Balanță

Recunoaște că fecioara te-a enervat dintotdeaunda cu ifosele ei de primadonă. Nici acum, la coafor nu a fost mai prejos: “nu-mi place cum îmi vine la spate”, “mai ia te rog un pic din față”.

Scorpion

De ce, de ce, de ce? De ce a câștigat șopârla titlul de animalul deșertului din nou? Întotdeauna ai dat mai bine în poză decât arătarea aia care are doar 4 picioare.

Săgetator

După ultimele eșecuri de la concursurile de tir ai decis să îți faci schimbare de zodie. Medicul lui Michael este din păcate la tribunal așa că gândurile tale să devii fecioară mai au de așteptat.

Capricorn

De când ai descoperit almanahul de zoologie ai picat în depresie. Nu găsești nicăieri o poză cu care să te identifici. Ai mâzgălit deja în buletin rinocer peste capricorn.

Vărsător

Ai vrut vacanță în septembrie în Cipru și ți-a trebuit și plimbare cu ATV-ul. Te-ai vărsat pe jos într-o curbă și ai omorât peștii care au fost atât de drăguți și te-au însoțit.

Pești

Vă tot uitați împrejur și nu înțelegeți ce se petrece, acum erați în Cipru și apoi s-a rupt filmul.

Anunțuri

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s