Horoscop #2

Berbec – Te-a mâncat în fund și l-ai rugat pe capricorn să te scarpine. Acum stai pe la coadă la farmacia non stop pentru unguent. Încep să aibă sens reclamele alea din Libertatea la fisuri anale, nu?

Taur – Te-ai plimbat pe strada principală din comună gudurându-te pe lângă niște vaci plictisite, care se uitau la tine ca niște … vaci. Nu ai văzut tractorul care venea din spate și cum șoferul era beat și credea că ești de pluș ai ajuns la spital. Nasol moment, pentru ca CAS-ul nu asigură decât boii.

Gemeni – Toată lumea știe că semănați ca două picături de apă pe afară. Dar înăuntru? Adică în pantaloni vreau să zic?

Rac – Te-ai plictisit să fii călcat în picioare de toți gherțoii de pe plajă și ți-ai comandat o blană de arici. Dar ți-ai luat modelul 3000 XS cu răcire pe hidrogen lichid că la mare e cald și cu blana aia poate deveni complicat pe plajă.

Leu – Ești gelos pe Ashton că el joacă în Two and a Half Men. Știi bine că tu meritai rolul pentru că ai coama mai impozantă decât a slăbănogului ală care i-o trage lui Demi. Lasă că vine și timpul tău puișor. Mai bagă o fisă.

Fecioară – Da, e greu. Nimeni nu te crede că mai ești fecioară. Ai putea să ceri o expertiză medicală, dar cum totul se poate falsifica în ziua de azi, te poți trezi că ești pusă să arăți cum apa nu se transformă în vin.

Balanță – Astrele s-au echilibrat. E momentul să scoți greutatea aia suplimentară din talgerul stâng. Cum care? Aia de o foloseai să atârne la cântar jumătate de kilogram în plus. Justiția știe.

Scorpion – Ai văzut că racul se face drac și ai trecut pe la atelierul de tuning. De acum nu mai injectezi venin ci rahat de pasăre. Asta pentru că vrei să te înscrii în lupta pentru parlamentare și ăia nu știu să arunce decât cu căcat. Ești pe drumul cel bun.

Săgetator – Iar te-a făcut de râs Robin Hood la concursul de tir. Bașca te-ai dat ciumeg și în loc să tragi în mărul de pe capul musculosului care s-a riscat, i-ai retezat creasta și ți-a umflat ochii. Fă bine și schimbă arma.

Capricorn – Colonoscopia Berbecului nu a ieșit cum vă doreați dar repetiția este mama învățăturii. Keep trying harder!!!

Vărsător – Soția se plânge de fiecare dată că dai ciorba pe jos când mănânci. Nu are nimic de-a face cu strungăreața rămasă de când ai încercat să muști din lingură.

Pești – Ați încercat să savurați râma ca doi îndrăgostiți care dizolvă un fir de spaghete. Și în loc de sentimente mărețe v-a pescuit ultimul fraier de pe baltă. Acum tre să faceți master planul pentru evadarea din juvelnic.

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s