Horoscop #1

Începând cu această săptămână astrele vă vor vorbi și prin intermediul meu, nu doar al sutelor de pedicții care vă întâmpină zilnic pe net. Horoscopul meu va fi săptămânal pentru că spre deosebire de astrele lor, astrele mele sunt ocupate.

Berbec – Săptămâna asta te întâlnești cu vechi prieteni. Posibil să se nască noi relații, dar te-ai născut berbec deci crezi că ai tot timpul dreptate așa că ai grijă ce spui și cui.

Taur – Ești invidios pe berbec pentru relațiile care i se arată, iar tu, ca taur comunal nu poți să te lași mai prejos și te bate gândul să îți măsori coarnele cu ale berbecului. Astrele îți recomandă precauție, ale tale sunt ascuțite dar ale lui sunt răsucite.

Gemeni – E rost de bani azi, dar când n-a fost? În calitate de gemeni, voi doi, voi două (observați că am început să includ și sexul adorat în predicții) aveți șansa să vă substituiți oricând. Ce n-aș da să am și eu o dublură. Ziceam de bani, nu? Jucați la loto, posibil să pierdeți din nou, asta pentru că și loto e gemeni, are doi de o. Ce, n-ați văzut?

Rac – În sfârșit astrele va surâd. Persoana iubită vă va face un cadou, Cine știe? Poate este mult dorita cameră video pentru mersul cu spatele.

Leu – Zile de rahat. În continuare monedele puternice vă joacă în picioare spre deliciul speculatorilor Forex. Dar nu disperați, băncile care au împrumutat în valute exotice vă pregătesc o surpriză.

Fecioară – Astrele îți zâmbesc. Întotdeauna ți-au zâmbit că doar ești cea mai curată dintre zodii, așa că fă bine și zâmbește-le înapoi. Știi doar că nu e bine să le superi.

Balanță – Azi ai noroc. Cei doi porumbei care s-au decis să ți se așeze în talgere au fix aceeași greutate așa că, după săptămâni de depresie, este din nou echilibrată. Momește-i să mai stea dacă îți place senzația sau știi cum se zice: carpe diem.

Scorpion – Soarele îți șoptește prin razele sale că a venit momentul să ieși din ascunziș. Săptămâna asta tu vei fi cel care îl învinge pe Sub Zero. Nimic nu îți poate sta în cale, ești un campion.

Săgetator – Cupidon e din nou nervos pe tine că i-ai furat tolba cu săgeți. Fă bine și inapoiază-i-o că altfel niciodată nu știi de ce este în stare umflatul ăla pervers.

Capricorn – This week you will be starting your English lessons. Don’t be naive my dear, this is only the beginning. You have set pretty high goals for yourself lately. Can you handle them?

Vărsător – De câte ori crezi că merge ulceaua la râu? Săptămăna trecută ai căștigat la loto, acum două săptămâni ai întâlnit femeia perfectă, acum o lună ai câștigat la concursul cu premii constând în târlici croșetați de bunica din reclama de la untdelemn de la bunica. Săptămâna asta e recomandat să stai în casă.

Pești – Astrele întotdeauna trebuie să se screamă pentru voi întrucât sunteți doi. Și nu mai invocați că și gemenii sunt doi, pentru că ei nu sunt pești. Clar?. Săptămâna asta astrele s-au răsfățat cu niște penne al arrabiata așa că sunt constipate. Tune in next week.

Reclame

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s