Sfârcurile bată-le norocul

În cazul în care nu știați femeia se excită și prin intermediul sfârcurilor. Dacă nu știați acest lucru aveți doar câteva variante. Fie aveți sub vârsta legală pentru urmărit filme pentru adulți (8-9 ani), fie sunteți călugăr, fie aveți deficiențe de percepție, fie pur și simplu ignorant. Realitatea (TV-ul, nu cea de afară) ne  uimește cu rezultatele unui studiu și ne anunță că misterul sfârcurilor a fost dezlegat.

Ei bine, gata cu misterul, totul este la lumină acum. Degeaba se vor mai chinui cuplurile pe întuneric. Se confirmă că senzațiile recepționate de sfârcuri ajung la nivelul creierului tot acolo unde ajung și cele din alte zone erogene. Cu alte cuvinte femeile sunt ca niște ecuații matematice, care indiferent de felul cum sunt rezolvate ajung la același rezultat.

A, și cum nu era de ajuns că am descoperit cana cu mâner pe partea stângă aflăm că unul dintre vinovații transmiterii semnalelor colectate de organele genitale spre creier este nervul hipogastric, ceea ce arată indubitabil că dragostea, nu-i așa, trece prin stomac.

Reclame

Un gând despre “Sfârcurile bată-le norocul

  1. Destul de interesant ce zici tu.
    „Fie aveți sub vârsta legală pentru urmărit filme pentru adulți (8-9 ani), fie sunteți călugăr, fie aveți deficiențe de percepție” si ai mai facut si funny 😀

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s