Cine ascultă manele-i fraeeeeer!!!

Aţi observat că atunci când cineva este întrebat ce gen de muzică ascultă prima tendinţă este să spună ce nu ascultă: ” aaa cu siguranţă nu manele…”? Spanac, atunci de unde au frate maneliştii bani de nu a întors Isărescu în viaţă lui cu lopata în vistieria statului? Îi schimbă între ei de la unul la altul? Dar ipocrizia e mai parşivă de atât. Să vezi că hintelectualii nici nu citesc tabloide şi nici nu stau târziu să se uite la Capatos. Pur şi simplu ei schimbă între National Geographic şi Discovery, iar când se plictisesc de maimuţele care şi-o trag pe acolo (căci din păcate şi posturile acestea au un anume procent de content nerecomandat copiilor :)) schimbă postul pe altele quality. Whatever.

Aşadar toţi suntem nişte sfinţi şi ascultăm doar de Patapievici şi de învăţăturile Prea Fericitului Daniel dar audienţele şi tirajele emisiunilor şi publicaţiilor tabloide sunt în tavan, tavanul Casei Poporului, nu al apartamentului meu. Idee este că eu citesc şi tabloidele şi nu pentru că mă preocupă ce băşini a mai tras Mutu sau cu cine şi-a mai tras-o la propriu Crudu, dar pentru că sunt cea mai tare sursă de divertisment a momentului. Nici Divertis nu mă mai face să ma c%c pe mine de râs cum o fac comentariile articolelor de pe site-urile tabloidelor.

Nu fiţi ipocriţi cu intelectul vostru. Daţi-i păpica bun, gen Hesse, Marquez, Bach, Pacino, Hopkins şi ce va mai excită vouă neuronii de dăştepte şi dăştepţi, dar nu-i interziceţi deliciul divertismentului modern realizat de pleabă. Cum să mai ştiţi să deosebiţi binele de rău dacă nu îl priviţi în ochi sau … mă rog, între picioare? Hai că încep să vorbesc ca mama.

Găsiţi aici exemplu de articol absolut inutil pentru omenire.

Pe curând. Până atunci nu lăsaţi logika jos.

Reclame

2 gânduri despre “Cine ascultă manele-i fraeeeeer!!!

  1. TNH

    Cu riscul de a părea heităriță, măh, dar tu ai o viziune extrem de simplistă asupra vieții. Păi tu crezi că trebuie să fii intelectual ca să nu-ți placă manelele? E suficient să fii om de bun simț ca să te zgârie pe urechi limba română batjocorită fără limită, e suficient să te speli înainte să mergi cu mijloacele de transport în comun ca să urăști transpirații dați cu parfum, e suficient să nu fii evazionist fical ca să scuipi pe banii dați maneliștilor de către toți interlopii burtoși.

    Și dacă tu crezi că oamenii la costum cu denumiri de funcții pentru care ai nevoie de paișpe rânduri în engleză, care merg la team-buildinguri și care beau bere numai cu alți colegi de firmă sau parteneri de afaceri, fac parte din intelectualitate, atungi ai ajuns la vârsta asta și n-ai înțeles nimic. Intelectual e orice gogu care-și folosește creierul și care are coloană vertebrală indiferent de cum bate vântul retardaților.

  2. Pai viața e simplă, de obicei noi ne-o complicăm. 🙂

    Durerea mea este cu cei care se dau loviți când ar trebui să recunoască ceva ce i-ar plasa în zona râioșilor. indiferent că sunt gulere albe sau tăietori de frunză la câini. Iar când mă refeream la cei care „sigur nu ascultă manele” primul care mi-a venit în gând a fost Ilie Dumitrescu, iar pe el nu l-am văzut în costum decât la Paște și Anul Nou. Cred.

Dă în taste

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s